Zakelijk leasen handig voor ondernemers

16 juli 2019 om 13:24

Het zakelijk leasen van een auto kan handig zijn als je regelmatig onderweg bent als ondernemer. Kiezen voor leasen is een stap die veel verlichting zou kunnen geven. Je hoeft bij het leasen van een auto niet meer na te denken over onderhoud, belasting of de verzekering. De bijkomende kosten die je normaliter zou betalen als je een auto aanschaft, zijn niet aan de orde. De leasemaatschappij zorgt dat de auto goed wordt onderhouden en direct wordt gerepareerd indien nodig. Je hoeft als je onderweg bent niet in te zitten over het regelen van ingewikkelde reparaties of vervangingen van ruiten of banden. Daardoor komt er tijd vrij en heb je geen onverwachte kosten voor vervangingen of reparaties. Dit maakt dat je je vol kan richten op je werk.    

Zakelijk leasen online 
Een auto leasen via internet voor je onderneming brengt je als ondernemer allerlei voordelen. Je hebt geen last van hoge bedragen in de vorm van overheadkosten, die je wel moet betalen als je bij de dealer langsgaat. In een offerte, die je via de website kunt aanvragen, krijg je een compleet overzicht van de kosten en van alle informatie over de auto die je wilt leasen. Op de website kun je ook alvast alle typen en modellen op je gemak bekijken. Ook kun je dan bijvoorbeeld samen met je belastingadviseur beoordelen welke auto het meest voordelig is voor jouw onderneming.

Tijd en geld zijn kostbaar
Een ondernemer werkt vaak met tijdschema’s en strak geplande afspraken. Daardoor tellen vaak alle uren en minuten die je hebt op een dag. Deze wil je niet kwijt zijn aan stress en zorgen over kosten en tijd die door je vingers glipt wanneer je te maken krijgt met een defect aan jouw auto. Door zakelijk leasen kun je jezelf deze zorgen en stress besparen en rijd je in een aangename auto comfortabel naar al je locaties. 

Terug naar overzicht

Meer informatie over

 • Operational Lease

  Deze leasevorm is de meest gekozen leasevorm in Nederland. Bij operational lease wordt de lease auto gefinancierd door de leasemaatschappij waardoor het risico voor rekening is van de leasemaatschappi...

  Lees meer over Operational Lease >
 • Financial Lease

  Een efficiënte manier van leasen voor de calculerende ondernemer. Financial lease is uitermate geschikt voor de startende en/of ervaren ondernemers die maximaal willen profiteren van de vele fiscale v...

  Lees meer over Financial Lease >

Nieuws

Waarom Auto leasen bij Zakelijk Auto Leasen?
 • Scherp geprijsd
 • Servicegericht
 • Transparant
 • Alle merken & modellen
 • Maatwerk
 • Volledig onafhankelijk