Zakelijk leasen brengt jou als ondernemer verder

03 september 2019 om 10:07

Het zakelijk leasen zorgt voor reizen zonder zorgen van de ene klant naar de andere klant. Het leasen van een auto past bij een doelgerichte ondernemer die zijn of haar werkzaamheden in de onderneming zonder zorgen wil kunnen verrichten. In het binnenland, maar ook in het buitenland, heb je recht op 24-uurs hulpverlening die geregeld wordt door de leasemaatschappij. Het leasen van een auto biedt gemak als je niet meer allerlei dingen wilt regelen voor je auto. Je betaalt elke maand een vast bedrag voor het onderhoud, schadeherstel, rente en afschrijving en nog veel meer.

Een auto zakelijk leasen nog nooit zo snel geregeld
 Een auto zakelijk leasen via internet voor je onderneming is vandaag de dag heel eenvoudig. Voor een overzicht van de kosten van de auto van jouw voorkeur kan je terecht op de website. Aan de hand van een vrijblijvende offerte weet je precies waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten. In het aantrekkelijke aanbod vind je diverse typen auto’s. Verschillende modellen kun je daar vinden en op je gemak bekijken. Het proces van de offerte naar de levering of het ophalen van de auto kost niet veel tijd en binnen een oogwenk rijd je in jouw favoriete auto zonder zorgen naar je werk en je klanten.

Leasen nu zeer gemakkelijk
Een ondernemer moet op tijd bij afspraken en klanten zijn. Bij het leasen van een auto ben je verzekerd van een maandelijkse totaalprijs waar alles in zit inbegrepen. Dit gaat om veel meer dan alleen reparaties en onderhoud. Op de website kun je precies zien waarvoor je betaalt. Een auto leasen geeft de ondernemer meer rust en comfort tijdens het reizen. Een aangename en kostenbesparende manier van reizen.   

Terug naar overzicht

Meer informatie over

 • Operational Lease

  Deze leasevorm is de meest gekozen leasevorm in Nederland. Bij operational lease wordt de lease auto gefinancierd door de leasemaatschappij waardoor het risico voor rekening is van de leasemaatschappi...

  Lees meer over Operational Lease >
 • Financial Lease

  Een efficiënte manier van leasen voor de calculerende ondernemer. Financial lease is uitermate geschikt voor de startende en/of ervaren ondernemers die maximaal willen profiteren van de vele fiscale v...

  Lees meer over Financial Lease >

Nieuws

Waarom Auto leasen bij Zakelijk Auto Leasen?
 • Scherp geprijsd
 • Servicegericht
 • Transparant
 • Alle merken & modellen
 • Maatwerk
 • Volledig onafhankelijk