Reserveer je Peugeot e-208

24 april 2019 om 16:23

Je doet tegenwoordig als een autofabrikant niet meer mee als je geen reserveringssysteem hebt voor een nieuw model. Dit trend is voornamelijk te danken aan Tesla, andere autofabrikanten zagen dit en dachten gelijk om ook een graantje mee te pikken aan dit succes.

Peugeot heeft nu de reserveringsmodule online op de website geplaatst, en mede hierdoor staat eind dit jaar de Peugeot e-208 klaar voor de markt.

Peugeot geeft aan dat de e-208 in het tweede kwartaal van 2020 te verkrijgen is, klanten kunnen dan kiezen tussen een e-208 Allure of een e-208 GT, maar Peugeot vraagt geen aanbetaling voor de reservering gelukkig.

Mocht in 2020 het heel hard gaan lopen met de orders voor de e-208 dan heb je met een reservering zeker een gegarandeerde auto in het tweede kwartaal. Tot Juni heb je de tijd om een reservering voor de Peugeot e-208 te wijzigen of annuleren, maar daarna is de order definitief en zal de auto bij de dealer terechtkomen.

Maar als je twijfelt of de Peugeot e-208 wel of niet te leasen dan kan je ook wachten tot volgend jaar. Je moet uitgaan dat e-208 pas in het tweede kwartaal van 2020 bij de dealer zal staan. De definitieve prijzen zijn nog niet bekend. De e-208 beschikt over een 50 kWh Lithium-ion accu en een elektromotor met 136 pk, en heeft een actieradius van 340 kilometer.

Mocht je de Peugeot e-208 willen reserveren dan vul een aanvraag op onze website en geef in de opmerking aan dat je graag in aanmerking wilt komen voor de Peugeot e-208. 

Terug naar overzicht

Meer informatie over

 • Operational Lease

  Deze leasevorm is de meest gekozen leasevorm in Nederland. Bij operational lease wordt de lease auto gefinancierd door de leasemaatschappij waardoor het risico voor rekening is van de leasemaatschappi...

  Lees meer over Operational Lease >
 • Financial Lease

  Een efficiënte manier van leasen voor de calculerende ondernemer. Financial lease is uitermate geschikt voor de startende en/of ervaren ondernemers die maximaal willen profiteren van de vele fiscale v...

  Lees meer over Financial Lease >

Nieuws

Waarom Auto leasen bij Zakelijk Auto Leasen?
 • Scherp geprijsd
 • Servicegericht
 • Transparant
 • Alle merken & modellen
 • Maatwerk
 • Volledig onafhankelijk