Een Mercedes Vito leasen voor jouw functiegebied

15 april 2019 om 15:01

Ben je op zoek naar een middenklasse bestelauto voor jouw ZZP- of MKB-bedrijf, dan kun je een Mercedes Vito leasen voor gemiddeld €300 per maand. Deze uiterst betrouwbare en veilige bestelbussen van Mercedes zijn van alle gemakken voorzien en helpen je bij zijwind, bij het parkeren en waarschuwen je als je in slaap dreigt te vallen. Uiteraard heeft deze bestelauto meer voordelen dan moderne gemakken alleen en is er ongetwijfeld een model te vinden dat aansluit bij jouw specifieke behoeften.

 

De Mercedes Vito leasen voor personenvervoer

Je hoeft niet alleen een Mercedes Vito te leasen als bestelbus, maar het is ook een ideaal vervoersmiddel als je deze nodig hebt voor personenvervoer. Met het Mercedes Vito Taxi-model kun je veilig en in stijl maximaal 8 mensen van A naar B vervoeren. Uiteraard reizen je passagiers dan comfortabel en ruim.

 

De gesloten cabine versie

Als je juist een bestelbus nodig hebt en geen vervoermiddel voor personen, dan is er een gesloten cabine versie van de Mercedes Vito. Er is plaats voor een chauffeur en een passagier en de rest van de bus wordt volledig ingenomen als laadruimte. Er zijn verschillende lengtes beschikbaar van dit Vito-model met een maximale laadruimte van 4,76 vierkante meter. Dat betekent dat er ruimte is voor wel drie europallets.

 

Het dubbelcabine-model

Misschien wil je wel het beste van beide werelden en wil je personen kunnen vervoeren en goederen kunnen meenemen. Dan is het Vito model met de dubbelcabine een goede oplossing. Deze bestaat voor een gedeelte uit een riante laadruimte, maar er is ook een achterbank zodat je er in totaal 5 mensen mee kunt vervoeren. Er is dus voor iedere situatie een geschikte Vito te vinden. Een Mercedes Vito leasen kan al voor bedragen die beginnen bij €150 per maand en je zal daar vast geen spijt van krijgen.

Terug naar overzicht

Meer informatie over

 • Operational Lease

  Deze leasevorm is de meest gekozen leasevorm in Nederland. Bij operational lease wordt de lease auto gefinancierd door de leasemaatschappij waardoor het risico voor rekening is van de leasemaatschappi...

  Lees meer over Operational Lease >
 • Financial Lease

  Een efficiënte manier van leasen voor de calculerende ondernemer. Financial lease is uitermate geschikt voor de startende en/of ervaren ondernemers die maximaal willen profiteren van de vele fiscale v...

  Lees meer over Financial Lease >

Nieuws

Waarom Auto leasen bij Zakelijk Auto Leasen?
 • Scherp geprijsd
 • Servicegericht
 • Transparant
 • Alle merken & modellen
 • Maatwerk
 • Volledig onafhankelijk