DS 3 Crossback e-Tense leasen

29 april 2019 om 15:59

De prijzen voor de DS 3 Crossback e-Tense zijn bekend, de auto heeft een vanafprijs van €43.190 euro. Voor de zakelijke rijders is dit ideaal, want als de auto onder de €50.000 blijft dan betaal je slechts 4% bijtelling voor de auto dus je zal ongeveer €55,- netto bijtelling per maand betalen

DS 3 Crossback e-Tense is leverbaar is 4 uitvoeringen, je kon vanaf dit jaar al reserveren voor de Elektrische SUV, maar vanaf volgend jaar is deze auto in Nederland direct leverbaar.

Je hebt een So Chic en Performance Line uitvoering voor deze auto e, de fiscale waarde voor deze uitvoeringen is €42.290. De prijs van de DS 3 Crossback e-Tense Performance Line+ is €45.990, dus een iets hoger fiscale waarde dan de andere uitvoeringen maar de duurste uitvoering is de Grand Chic uitvoering en deze is verkrijgbaar vanaf €47.690.

Uitvoering DS 3 Crossback e-Tense

Je hebt vier uitvoeringen namelijk, de So Chic, Performance Line, Performance Line+ en Grand Chic. De basis uitvoering is al zeer rijkelijk uitgerust. De auto is al standaard voerzien van Keyless & start, Full Led Koplampen, cruise control, parkeersensoren achter en Apple Carplay/Android Auto.

Het opladen en actieradius van de DS 3 Crossback e-Tense

De DS 3 Crossback e-tense heeft hetzelfde accupakket als de Peugeot e-208 dus een actieradius van 300 kilometer. Je kan maximaal 100 kW snelladen waardoor de auto binnen 30 minuten voor 80% opgeladen is, en via een openbaar oplaadpunt duurt het 5,5 uur voordat de auto volledig opgeladen zal zijn.

DS 3 Crossback e-Tense leasen

Wil je graag in aanmerking komen om een DS 3 Crossback e-Tense te leasen? U kunt via onze website zakelijkautoleasen een offerteaanvraag formulier invullen voor deze auto door in de opmerking te plaatsen dat je graag wilt reserveren, zodoende nemen wij contact met u op om alles door te nemen.  

Terug naar overzicht

Meer informatie over

 • Operational Lease

  Deze leasevorm is de meest gekozen leasevorm in Nederland. Bij operational lease wordt de lease auto gefinancierd door de leasemaatschappij waardoor het risico voor rekening is van de leasemaatschappi...

  Lees meer over Operational Lease >
 • Financial Lease

  Een efficiënte manier van leasen voor de calculerende ondernemer. Financial lease is uitermate geschikt voor de startende en/of ervaren ondernemers die maximaal willen profiteren van de vele fiscale v...

  Lees meer over Financial Lease >

Nieuws

Waarom Auto leasen bij Zakelijk Auto Leasen?
 • Scherp geprijsd
 • Servicegericht
 • Transparant
 • Alle merken & modellen
 • Maatwerk
 • Volledig onafhankelijk